Uitgebreide kennis en werkervaring. Bewezen resultaten. Professioneel netwerk.

Over Solvion.

Solvion Online Marketing is een initiatief van Alfred Maljaars. Ik ben een online marketing professional en stuur op het verbeteren van jouw marketingprestaties. Dat doe ik door de strategie te bepalen, het regisseren of uitvoeren van online marketingactiviteiten en door het managen en optimaliseren van websites en content. Ik werk veelal voor opleidingsinstituten, onderwijsorganisaties en organisaties die zich bezig houden met persoonlijke ontwikkeling.

Opleidingen
.HEAO-CE
.NIMA-B
.Post-HBO E-commerce

Werkervaring
.Online werkervaring sinds 1999
.Tot 2007 E-marketeer / webmanager bij Avans+
.Vanaf 2007 ondernemer bij Solvion Online Marketing

Wat zeggen anderen.

Bianca ValkenburgDe ROI website lag al tijden stil en voldeed niet aan de huidige eisen. Binnen de randvoorwaarden heeft Alfred in een korte periode de website aangepast. De website is nu gebruiksvriendelijker, logischer opgebouwd, zoekmachine geoptimaliseerd zowel SEO als SEA, hij heeft een remarketing campagne opgezet, er is inzicht in de website statistieken en hij heeft een nieuwsbriefsysteem opgezet. Het resultaat is een verdubbeling in bezoekers en een grote online zichtbaarheid met een relatief kleine investering.

- Bianca Valkenburg, Marketing- en communicatiemanager PBLQ
Jochem VlemmixSinds ons eerste project in 2002 heb ik regelmatig samengewerkt met Alfred. In eerste instantie was hij onze opdrachtgever bij de ontwikkeling van websites van Avans+. Op dat moment liep hij al erg voorop met zijn kennis op het gebied van online marketing. Later toen hij voor zichzelf begon, heeft hij voor Netvlies en een aantal van onze opdrachtgevers uitstekend werk geleverd (zowel SEO en SEA als interim opdrachten). Alfred is een kundige en betrouwbare online marketeer die ik van harte aanbeveel.

- Jochem Vlemmix, directeur Netvlies
Casper van der WoudeIk ken Alfred sinds 1996. Hij was een van de eerste online marketeers in het hoger onderwijs. Vanaf die tijd heb ik in diverse hoedanigheden gebruik gemaakt van zijn grote online marketing expertise. Recent als directeur van The Lime Tree Mediation. Alfred is een prettige, innovatieve collega, die zijn vak verstaat en onder werkdruk presteert.

- Casper van der Woude, directeur The Lime Tree Mediation

Mathieu DekkerAlfred heeft tijdelijk gewerkt als online marketeer bij De Hypotheker. Mijn ervaring is dat hij zich snel aanpast aan de organisatie en snel zaken oppakt. Alfred heeft veel kennis m.b.t. online marketing en Adwords campagnes. Daarnaast is hij een zeer prettige collega geweest.

- Mathieu Dekker, E-commerce professional, de Hypotheker

 


Wat ik doe.

→ Strategisch advies
→ Interim opdrachten
→ freelance ondersteuning
→ Samenwerking concepten

Persoonlijk contact.

Alfred MaljaarsAlfred Maljaars
+31 0638220745
E-mail
Linkedin profiel

 

Bedrijfsgegevens.

Solvion Online Marketing
Kerkstraat 15
4901 JE Oosterhout NB
KVK: 20132243
BTW: NL 149325691 B02
ING: NL 67 ING B000 3416027
Algemene voorwaarden

Send this to a friend

Bekijk deze pagina eens! Over solvion! This is the link: http://www.solvion.nl/over-solvion/