Online marketing bureau voor kennisintensieve organisaties

Als online marketing bureau voor kennisintensieve organisaties denk ik met je mee en regisseer ik de groei van jouw organisatie. Dit doe ik  door het versterken van de online identiteit, inzet van online marketing en het managen en optimaliseren van websites en content.
Ik beschik ik over uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en ben gericht op het leveren van resultaat voor jouw organisatie.

Ervaring als online marketing consultant

Acht jaar lang werkte ik als e-marketeer en webmanager voor Avans+. Een opleidingsinstituut dat post-hbo- en masteropleidingen aanbiedt voor professionals. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de gehele online strategie. Van het opstellen van het online marketingplan tot en met het regisseren van de uitvoering hiervan.
In 2008 ben ik gestart als zelfstandig online marketing bureau. Al snel had ik mijn eerste interim opdracht bij Schoevers, een bekend opleidingsinstituut voor secretaresses. Hierna volgden vele interim- en freelance opdrachten. Met name bij kennisintensieve organisaties en opleidingsinstituten.

Wat ik doe

Als generalistische online marketeer die alle aspecten van online marketing heeft uitgevoerd, ondersteun ik nu organisaties die de wens hebben om hun online prestaties te verbeteren of behoefte hebben om hun online marketing en website management uit te besteden. Dat doe ik op freelance basis, in de vorm van een interim opdracht of op basis van een vaste maandelijkse vergoeding voor ondersteuning.

Totaalaanpak

Met mijn marketingachtergrond (heao-ce en post-hbo e-business), ervaring en netwerk van specialisten op het gebied van design, fotografie, website ontwikkeling en copywriting zorg ik samen met jou voor een totaalaanpak op het gebied van online marketing.

Als online marketing bureau is het mijn missie om jou optimaal te ondersteunen zodat jouw organisatie groeit of je te ontzorgen zodat je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.

Persoonlijke noot

Ik woon in het centrum Oosterhout en heb een hond waar ik veel mee op pad ga. Daarnaast loop ik hard en lees ik graag over zaken die mij interesseren zoals persoonlijke ontwikkeling, sport en gezondheid. Op winteravonden kijk ik veel films en als het mooi weer is, ben ik regelmatig aan de zeeuwse kust te vinden.

06 38220745 | alfred@solvion.nl
Ik maak graag een connectie met je op Linkedin.