Gratis e-books

E-book 1 Digitale strategie

Bij het opstellen van de digitale strategie begin ik met een analyse van de doelgroep, de markt en de huidige online marketing data van jouw organisatie. Op basis van deze inzichten en met mijn ervaring en kennis van best practices formuleer ik, samen met jou, de digitale strategie. Tenslotte begeleid ik de implementatie en optimaliseer ik de resultaten op basis van data.

Formulier


E-book 2 Online marketing

Het online marketing proces waarmee ik jouw organisatie help groeien, bestaat uit het aantrekken van bezoekers naar de website, overtuigen en realiseren van conversies op de website, benutten van contactmomenten met (toekomstige) klanten en meten en bijsturen van de resultaten

Formulier


E-book 3 Marketing automation

Met een marketing automation systeem ondersteun ik het hele online proces en ben ik in staat om slim te segmenteren, berichten te timen en processen te automatiseren. Dit leidt tot een hogere ROI van de campagnes.

Formulier


E-book 4 Website optimalisatie

Tevens ondersteun ik jouw organisatie met het optimaliseren van websites in de vorm van een optimalisatietraject waarmee de website overtuigender wordt en meer conversies realiseert. Ook kun je het management van je website aan mij uitbesteden. Tenslotte begeleid ik ook de ontwikkeling van een geheel nieuwe website voor jouw organisatie.

Formulier


Ik maak graag een connectie met je op Linkedin.