Over mij

Online business partner

Als online business partner denk ik met je mee en help ik jouw marketing succesvol te maken. Dit doe ik door:

• Het versterken van de online identiteit
• Benutten van online marketing mogelijkheden
• Managen en optimaliseren van websites en content

Ik beschik over uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en ben gericht op het leveren van resultaat.

Online business partner Alfred Maljaars

Ervaring

Acht jaar lang werkte ik als e-marketeer en webmanager voor Avans+, een opleidingsinstituut dat post-hbo- en masteropleidingen aanbiedt voor professionals. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de gehele online strategie. Van het opstellen van het online marketingplan tot en met het regisseren van de uitvoering hiervan.

  In 2008 ben ik gestart als zelfstandig online marketing consultant. Al snel had ik mijn eerste interim opdracht. Hierna volgden vele interim- en freelance opdrachten. Met name bij opleidingsinstituten, kennisintensieve organisaties en organisaties die zich bezig houden met coaching en persoonlijke ontwikkeling.

   Wat ik doe

   Als generalistische online marketeer ondersteun ik nu organisaties die de wens hebben om hun online prestaties te verbeteren. Ik ontzorg je op het gebied van online marketing en website management. Dat doe ik op freelance basis, in de vorm van een interim opdracht of op basis van een vaste maandelijkse vergoeding voor ondersteuning.

    Totaalaanpak

    Met mijn marketingachtergrond (heao-ce en post-hbo e-business), ervaring en netwerk van specialisten op het gebied van design, fotografie, website ontwikkeling en copywriting zorg ik samen met jou voor een totaalaanpak op het gebied van online marketing.

     Solvion online prestatiemethode

     Met de Solvion online prestatiemethode werk ik aan de resultaten voor jouw organisatie.
     1. Controle over je digitale strategie
     2. Website optimalisatie voor conversies
     3. Genereren van waardevolle leads met online marketing
     4. E-mail marketing automation voor effectieve klantcommunicatie

      Persoonlijke noot

      Ik woon in het centrum Oosterhout en heb een hond waar ik veel mee op pad ga. Daarnaast loop ik hard en lees ik graag over zaken die mij interesseren zoals persoonlijke ontwikkeling, sport en gezondheid. Op winteravonden kijk ik veel films en als het mooi weer is, ben ik regelmatig aan de zeeuwse kust te vinden.

       Ik maak graag een connectie met je op Linkedin.