Over Solvion

Solvion Online Marketing is een initiatief van Alfred Maljaars. Al meer dan vijftien jaar hou ik me bezig met digitale strategie, visuele identiteit, online marketing en website management.

De basis
Acht jaar lang werkte ik als e-marketeer en webmanager voor Avans+, een opleidingsinstituut dat post-hbo- en masteropleidingen aanbiedt voor professionals. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de gehele online strategie. Van het opstellen van het online marketingplan tot en met het regisseren van de uitvoering hiervan.

Ervaring
In 2008 ben ik gestart als zelfstandig online marketing consultant. Al snel had ik mijn eerste interim opdracht bij Schoevers, een bekend opleidingsinstituut voor secretaresses. Hierna volgden vele interim- en freelance opdrachten. Met name bij opleidingsinstituten, onderwijsorganisaties en organisaties die zich bezig houden met coaching en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ik doe
Als generalistische online marketeer die alle aspecten van online marketing heeft uitgevoerd en meegemaakt, ondersteun ik nu organisaties die de wens hebben om hun online identiteit te versterken, hun online prestaties te verbeteren of behoefte hebben om hun online marketing en website management uit te besteden. Dat doe ik op freelance basis, in de vorm van een interim opdracht of op basis van een vaste maandelijkse vergoeding voor ondersteuning.

Totaalaanpak
Met mijn marketingachtergrond (heao-ce en post-hbo e-business), ervaring en netwerk van specialisten op het gebied van design, fotografie, website ontwikkeling en copywriting zorg ik samen met jou voor een totaalaanpak op het gebied van online marketing.

Als online regisseur is het mijn missie om jou optimaal te ondersteunen zodat jouw organisatie groeit of je te ontzorgen zodat je kunt focussen op datgene waar je goed in bent.

06 38220745 | alfred@solvion.nl

Over mij
Ik woon in Oosterhout, ben alleenstaand en heb een hond waar ik veel mee op pad ga. Naast mijn werk loop ik hard en lees ik graag over zaken die mij interesseren zoals persoonlijke ontwikkeling, gezondheid en voeding. Op winteravonden kijk ik veel films en als het mooi weer is, ben ik regelmatig aan de zeeuwse kust te vinden.

Ik link graag met je. Maak een connectie met mij op linkedin