Klanten

Wat klanten zeggen

 

Jochem Vlemmix, directeur Netvlies

Sinds ons eerste project in 2002 heb ik regelmatig samengewerkt met Alfred. In eerste instantie was hij onze opdrachtgever bij de ontwikkeling van websites van Avans+. Op dat moment liep hij al erg voorop met zijn kennis op het gebied van online marketing. Later toen hij voor zichzelf begon, heeft hij voor Netvlies en een aantal van onze opdrachtgevers uitstekend werk geleverd (zowel SEO en SEA als interim opdrachten). Alfred is een kundige en betrouwbare online marketeer die ik van harte aanbeveel.

Jochem Vlemmix
Bianca Valkenburg

Bianca Valkenburg, Marketing- en communicatiemanager PBLQ

De ROI website lag al tijden stil en voldeed niet aan de huidige eisen. Binnen de randvoorwaarden heeft Alfred in een korte periode de website aangepast. De website is nu gebruiksvriendelijker, logischer opgebouwd en zoekmachine geoptimaliseerd. Daarnaast heeft hij zowel de SEO als SEA verzorgd, een remarketing campagne opgezet en een nieuwsbriefsysteem opgezet. Het resultaat is een verdubbeling in bezoekers en een grote online zichtbaarheid met een relatief kleine investering.

Casper van der Woude, directeur The Lime Tree Mediation

Ik ken Alfred sinds 1996. Hij was een van de eerste online marketeers in het hoger onderwijs. Vanaf die tijd heb ik in diverse hoedanigheden gebruik gemaakt van zijn online marketing expertise. Bijvoorbeeld als directeur van The Lime Tree Mediation. Alfred is een prettige, innovatieve marketeer, die zijn vak verstaat en onder werkdruk presteert.

Casper van der Woude
Mathieu Dekker

Mathieu Dekker, E-commerce professional, de Hypotheker

Alfred heeft als interim online marketeer gewerkt bij De Hypotheker. Mijn ervaring is dat hij zich snel aanpast aan de organisatie en zaken snel oppakt. Daarnaast heeft hij veel kennis inzake online marketing en online advertising. Tevens is hij een zeer prettige collega.

Ik maak graag een connectie met je op Linkedin.