Diensten

Digitale strategie
Bij het opstellen van de digitale strategie begin ik met een analyse van de doelgroep, de markt en de huidige online marketing data van jouw organisatie. Op basis van deze inzichten en met mijn ervaring en kennis van best practices formuleer ik, samen met jou, de digitale strategie. Tenslotte begeleid ik de implementatie en optimaliseer ik de resultaten op basis van data.

Online marketing
Het online marketing proces waarmee ik jouw organisatie help groeien, bestaat uit:
• Aantrekken van bezoekers naar de website
• Overtuigen en realiseren van conversies op de website
• Benutten van contactmomenten met (toekomstige) klanten
• Meten en bijsturen van de resultaten

De middelen die ik inzet om de online marketing doelen te realiseren, zijn:
• Customer journey analyse
• Zoekmachinemarketing 
• Social media advertising
• Contentmarketing
• E-mail marketing
• Website optimalisatie

Marketing automation
Met een marketing automation systeem ondersteun ik het hele online proces en ben ik in staat om slim te segmenteren, berichten te timen en processen te automatiseren. Dit leidt tot een hogere ROI van de campagnes.

Website management
Tevens ondersteun ik jouw organisatie met het management van de website. Bijvoorbeeld in de vorm van optimalisatie traject waarmee de website overtuigender wordt en meer conversies realiseert of omdat je het management van je website aan mij uitbesteedt op basis van een vast bedrag per maand. Daarnaast begeleid ik ook de ontwikkeling van een geheel nieuwe website voor jouw organisatie.


Klanten
Ik heb onder meer opdrachten uitgevoerd voor de Hogeschool Arnhem en Nijmegen, TiasNimbas Business School, Euroforum, PBLQ ROI, Avans+, The Limetree Mediation en Coaching, De Hypotheker, Netherlands Business Academy, Schoevers, SOD Next, Leadership4you, Academica Business College, Xaurum e-learning, Netvlies Internetdiensten, Het Actuarieel Genootschap, Mentally Fit Institute, JDRF Nederland en Coachingwijzer.


Wat ik doe
• Consultancy en advies
• Freelance ondersteuning
• Interim opdrachten
• Samenwerking concepten

06 38220745 | alfred@solvion.nl
Ik link graag met je. Maak een connectie met mij op linkedin