Diensten

Digitale strategie ontwikkeling

Bij het ontwikkelen van de digitale strategie gaat het om het maken van doordachte keuzes. Daarom start ons traject met het maken van een analyse. We analyseren de doelgroep, markt en online marketing data van jouw organisatie. Op basis van deze inzichten en met kennis van best practices formuleren we de digitale strategie. Tenslotte begeleid ik de implementatie en optimaliseer ik de resultaten.


Online marketing implementatie

Het online marketing proces waarmee ik jouw organisatie help groeien, bestaat uit:
• Online zichtbaar zijn zodat je naam bekend(er) wordt
• Aantrekken van kwalitatieve bezoekers die een volgende stap willen zetten
• Overtuigen en realiseren van conversies op je website
• Op een consistente manier benutten van contactmomenten met (toekomstige) klanten
• Meten en bijsturen van de resultaten

De middelen die ik inzet om de online marketing doelen te realiseren, zijn:
• Klantreisanalyse
• Inbound marketing
• Zoekmachinemarketing
• Social media advertising
• Contentmarketing
• E-mail marketing
• Website optimalisatie


E-mail marketing automation

Met een e-mail marketing automation systeem ondersteun ik het hele online proces. Zo ben ik in staat om slim te segmenteren, e-mail berichten te timen en processen te automatiseren. Dit leidt tot een hogere ROI van de campagnes.


Website optimalisatie

Tevens ondersteun ik jouw organisatie met conversie optimalisatie, website optimalisatie en content management. Bijvoorbeeld in de vorm van een expert review waarmee de website overtuigender wordt en meer conversies realiseert. Of omdat je het management van je website aan mij uitbesteedt. Daarnaast begeleid ik ook de ontwikkeling van een geheel nieuwe website voor jouw organisatie.

Ik maak graag een connectie met je op Linkedin.