Over mij

Alfred Maljaars

» Online marketing consultant
» Meer dan 20 jaar ervaring
» Heao-ce / post-hbo e-business
» Gericht op kwaliteit
» Prettig samenwerken
Online marketing consultant Alfred Maljaars

Online marketing consultancy

Als online marketing consultant denk ik met je mee en help ik jouw marketing succesvol te maken. Dat doe ik op freelance basis, in de vorm van een interim opdracht of op basis van een vaste maandelijkse vergoeding voor ondersteuning. Ik beschik over uitgebreide kennis, jarenlange ervaring en ben gericht op het leveren van resultaat.


Solvion online prestatiemethode

Met de Solvion online prestatiemethode werk ik aan de resultaten voor jouw organisatie.

1. Controle over je digitale strategie
2. Website optimalisatie voor conversies
3. Genereren van waardevolle leads met online marketing
4. E-mail marketing automation voor effectieve klantcommunicatie


Totaalaanpak

Samen met mijn netwerk van specialisten op het gebied van design, fotografie, website ontwikkeling en copywriting zorg ik voor een totaalaanpak op het gebied van online marketing.


Ervaring

Acht jaar lang werkte ik als e-marketeer en webmanager voor Avans+, een opleidingsinstituut dat post-hbo- en masteropleidingen aanbiedt voor professionals. Hierbij was ik verantwoordelijk voor de gehele online strategie. Van het opstellen van het online marketingplan tot en met het regisseren van de uitvoering hiervan.

In 2008 ben ik gestart als zelfstandig online marketing consultant. Al snel had ik mijn eerste interim opdracht. Hierna volgden vele interim- en freelance opdrachten. Met name bij opleidingsinstituten, kennisintensieve organisaties en organisaties die zich bezig houden met consultancy, coaching en persoonlijke ontwikkeling.


Persoonlijke noot

Ik woon in het centrum Oosterhout en heb een hond waar ik veel mee op pad ga. Daarnaast loop ik hard en lees ik graag over zaken die mij interesseren zoals persoonlijke ontwikkeling, sport en gezondheid. Op winteravonden kijk ik veel films en als het mooi weer is, ben ik regelmatig aan de zeeuwse kust te vinden.

Ik maak graag een connectie met je op Linkedin.